17 Şubat 2013 Pazar

Denediniz mi? | Survival Run with Bear Grylls

Survival Run with Bear Grylls
Çook sıkılıyorum, ara ara da olsa boş vaktim oluyor. Bu zamanlarda eğlenceli birşeyler yapmak istiyorum mu diyorsunuz? Eğer öyleyse bugün sizinle paylaşacağım güzel zevkli bir oyun uygulamam olacak :) 

Survival Run with Bear Grylls kendisi boş zamanlarınızda ya da kısacık dinlenme aralarınızda olsun farklı bir heyecan ve keyif alacağınız bir oyun. Kısaca oyundan bahsetmek gerekirse: bir macera adasındasınız ve arkanızda kocaaaaamannn bir boz ayı sizi kovalıyorsa ne yaparsınız :) aslında nasıl kaçarsınız. Sabit hızla hep ileriye doğru koşan karakterimizi boz ayının kendisinden ve sürekli karşılaşacağınız zorluklardan en hızlı ve kıvrak bir şekilde kurtarmanız gerekiyor. Bunun dışında bonusları toplayarak farklı güçler elde edebilir ve oyunu daha zevkli hale getirebilirsiniz. Hoş arka planda çalan müzik sizi havaya sokmak için yetecektir.

İsterseniz oyunumuza ait kısa tanıtım videosunu izleyebilir ve ne kadar zevkli olduğunu görebilirsiniz. Unutmadan oyunumuz hem güzel hem de tamamen ücretsiz :) İyi eğlenceler...



Survival Run with Bear Grylls  uygulamasını indirmek için tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder