5 Şubat 2013 Salı

Denediniz mi? | Camera360

Camera360
Merhaba, bugün bahsedeceğim paylaşımda çoğumuzun neredeyse bilgisayarlarının bile yerini alan cep telefonlarımız ve tabletlerimiz için hayatımıza kolaylık sağlaması amacı ile hazırlanmış, bizzat kendim test ederek ve severek kullandığım uygulamalardan bahsedeceğim.

Fotoğraf çekmek benim gibi sizler için de bir tutku ise ve her zaman yanınızda bir fotoğraf makinası taşıyamıyor ama telefonunuzu yanınızdan eksik etmiyorsanız tam size göre bir uygulama önereceğim...

Vee karşınızda Camera360 Kullanımının çok basit olması ve performansının da yüksek olması ile dikkatimi ve beğenimi kazanan uygulamamız aynı zaman da kendi bünyesi içerisinde bir çok efekti ve farklı çekim tarzlarını bulundurarak vazgeçilmezler listemde yerini aldı. Biliyorum ki bir kere kullandıktan sonra aynı şekilde sizlerin de beğenisini kazanarak vazgeçilmeziniz olacak.

Unutmadan! standart kamera uygulamalarımız % 15 batarya ömrü kaldığında fotoğraf çekmemize bile izin vermezken Camera360 uygulamasını % 1 seviyesine kadar gönül rahatlığı ile kullanabilir en güzel anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. 


Camera360  uygulamasını indirmek için tıklayınız...

2 yorum:

  1. Ben de ilgiyle takip ediyorum böyle uygulamaları.

    YanıtlaSil
  2. O halde bizi takip etmeye devam edin :) Bu arada sizler de bildiğiniz, kullandığınız uygulamaları bizlere önerebilir, tanıtabilirsiniz. Yeni uygulamalarda görüşmek üzere...

    YanıtlaSil