16 Ocak 2013 Çarşamba

Akyaka..

Akyaka; yeşilin mavi ile resmen kucaklaştığı yer bence, bir tatilde olmasını istediğim herşey bence orda sunulmuş gibi.  Sabah erken saatlerde kalkıp Azmak Nehri etrafında sabah yürüyüş yapma keyfini ben hiç bir yerde bulamadım. Akyaka nın içinde bulanan Halk plajını tatilim sırasında kullanmama rağmen ben size Çınar adı verilen başka bir koy da denize girmenizi tavsiye ederim, burada piknik yapabilme şansına da sahipsiniz.

Ben oldum olası herşey dahil otelleri sevemedim, otelde kendimi kafese kapatılmış bir hamster gibi hissediyorum desem inanın hiç yalan olmaz. Akyaka gibi özgürce tatil yapabileceğiniz yerler de konaklama imkanları da bence oldukça sevimli. 

Villa tarzında olan pansiyon, butik otel ya da otellerde tatilinizi  bütçenize göre şekillendire biliyorsunuz. Tanımadığınız binlerce yabancı ile kahvaltı yapmaktansa her sabah güler yüzle karşılanacağınız  " Günaydın"  kelimesini  duyacağınız bir mekanı tercih edersiniz diye düşünüyorum. Eğer zaten Akyaka ' nın sakinliğinden sıkılırsanız, bence mümkün değil ama kanınız çok kaynıyorsa, Marmaris hiç te uzak ta değil (25 km yaklaşık) Marmaris' in eğlenceli, hızlı gece hayatına kendinizi bırakabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Akyaka egenin çok güzel şirin ve de denizi çok temiz tatil de güzel vakit geçirebileceğiniz bir yer....

    YanıtlaSil