18 Ocak 2013 Cuma

Cok yaşayan mı bilir çok gezen mi ?


Merhaba obilirobilmez'in değerli takipçileri,

Sizlerle ilk kez buluştuğumuz bu haftaya farklı birşey yaparak başlayalım, yorumlarla da kaynaşalım istedik.

Veeee.. kendimize, aslında hepimize bir soru sorarak başlıyoruzzz...

"Çok yaşayan mı bilir çok gezen mi?"
Evet.. 

Cevaplarınızı duyar gibiyiz. Ama! cevaplarınızı duymak değil! yorumlarda okumak istiyoruz :) Ne demişler "söz uçar yazı kalır" 

Biz bu paylaşımımız da insanların dünya işleri yüzünden güzel yerler gezebileceği, güzel şeyler yiyebileceği, güzel şeyler öğrenebileceği vb. güzel şeyler için çok zamanları olmadığını, olan kısacık zamanlarını da bu tarz güzel yerleri bulmak için harcamaması gerektiğini düşündük ve bu konuyu açtık.

Siz değerli takipçilerimizden gittiği, gördüğü, yediği, içtiği, sevdiği... pahalı ucuz, lüks basit vs. demeden zor bulunan kısacık zamanlarında zevk alarak vakit geçirdiğiniz, tavsiye ettiğiniz yerleri paylaşmanızı ve uzun eğer yazamıyorsanız kısa ama açıklayıcı (burada bu yenir, şu kadar fiyat, uygun vb.) bilgilerle paylaşmanızı istiyoruz.

Neden istiyoruz?

Bu rehber sizlerin sayesinde büyüyecek. Bizler de sizlerin zamanını en güzel yerlerde, en güzel lezzetleri deneyerek geçirmesini istiyoruz.

Tabi bu sizler sayesinde olacak..

Dediğimiz gibi : Hadi! bilmediklerini öğren öğrendiklerini öğret

1 yorum:

  1. Beypazarı İnözü Vadisi... Özellikle hafta sonu şehirden uzaklaşmak isteyen ama tüm zamanını yollarda kaydetmek istemeyenler için güzel bir seçenek :)Yerli ailelerin işlettiği birçok konak var, kendi evlerini size açmş gibi misafirperverler:) Doğayla iç içe, yöreye özgü lezzetleri tadabileceğiniz ve huzur dolu bir haftasonu geçirebileceğiniz bir yer. Ben yöresel lezzetlere ayrı bir merak duyarım. Güveçte pilavlarının ve dere kenarında köy kahvaltılarının lezzetini unutamıyorum, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil