16 Ocak 2013 Çarşamba

Küçükkuyu..

Siz şimdi bilmezsiniz Zeus Altarı' na ( Sunak)  çıkmak nasıl bir duygudur? Ne ile karşılacağımızı bilmeden, sadece interneten baktığımız birkaç resim ile düştüğümüz yolun sonunda, şu cümleyi söylemiştim kendime " Bu tanrılar işini biliyormuş". 




Ege 'nin başladığı yer diyorlar orada Küçük kuyu için, gerçekten de bende aynı şeyi düşünmüştüm, Ege' nin tamamı bence buradan ilham alarak büyümüştü. 

Belki Ege de bulunan Çeşme, Alaçatı, Bodrum vs gibi  orada sürekli bir hareketlilik yoktu ama Küçük kuyu bence unu elemiş ipini asmış denecek olgunluğa sahipti diğer Ege tatil yöreleri arasında. 

Küçükkuyu' nun can damarı olan Mıhlı Çayı görülmeden ölünmemesi gereken yerler arasına mutlaka alınmalıdır diye düşünüyorum. Hem doğa, hem tarih hem de deniz bu kadar güzel ancak Küçükkuyu da yakışırdı birbirine..

1 yorum:

  1. ülkemizin her yeri kendince çok güzel; dogasıyla tarihiyle her yerin kendine has güzellikleri var.Çanakkale küçükkuyu da bu muhteşem yerlerde mutlaka gidip görmeniz dileğile denizi , şelalesi , asos gibi muhteşem deniz görseli ve tarih gerçekten görülmeye değer.

    YanıtlaSil